Nyheter

23 september

Nu har valparna öppnat ögonen och börjat undersöka valplådan. Det är vingligt men snart blir de stadigare och det dröjer nog inte länge innan de klättrar över valplådans kanter. Nu är registreringen i Svenska Kennelklubben klar…..och namnen är.
Rolling Stones Of Min
Zz Top Of Min
Guns N`roses Of Min
Queen Of Min
Twisted Sister Of Min
Metallica Of Min
Det kommer att rocka loss ordentligt om någon vecka!

stabijhoun
Stabijhoun
stabijhoun

18 september

Det finns en hanvalp kvar att tinga. Det kommer bilder på de små…….

Igår var jag och Spexa på rallylydnadstävlingar på Lidköpingsbrukshundklubb på bana A fick vi 89 poäng och en delad femte plats, på bana B blev vi diskade. Bra jobbat Tarja, en guldfärgad bajspåse glittrade så fint i fickan. Alltid lär man sig något, stäng fickan ordentligt eller använd svarta bajspåsar.
Trazzeltazz stabijvalp

5 september
Den 3 september fick Rögild’s Ulrike Nienke Majko Sjobbe tre hanar och tre tikar. Alla tikarna och en hane är tingade så det finns två hanar kvar att tinga. Aaie är en fantastisk lugn och fin mamma som tar väl hand om sina småttingar. Är du intresserad av en hanvalp så slå en signal till Jenny 070 2580 757 eller skicka iväg ett mejl till info@trazzeltazz.se

28 augusti
Nu dröjer det inte så länge till innan Aaie får sina valpar, det är beräknad valpning till i början på september. Så nu håller i tummar och tassar att allt går som det ska. Hon har blivit riktigt rund om magen och mår efter omständigheterna väl. Inget är som väntans tider.
Jag har fått så många fina bilder på schapendoesvalparna, här är några medan vi väntar på stabijvalparna

T Johnny The Joker
T Boogie Woogie ”Tjabo”

Nu har valparna fått en egen sida
Danskullen

Trazzeltazz Lindy Hop
Trazzeltazz Rockabilly Tilly

Lite bilder på valparna, det finns fortfarande ledig hane till lämpligt hem. Är du intresserad skicka ett mail till info@trazzeltazz.se eller slå en signal till 0761021811 / Tarja

Trazzeltazz Lindy Hop
Trazzeltazz Rockabilly Tilly
Trazzeltazz Jitterbug Jive
Trazzeltazz Boogie Woogie
Trazzeltazz Johnny ThJoker
Trazzeltazz Ricko The Rocker
Trazzeltazz schapendoesvalpar

Den 31 januari fick, Exåress One More Muddypaw aka Spexa och Trazzeltazz Brown Eyed Handsome Man aka Isak, 4 hanar och 2 tikar. Det var en lätt förlossning, inom tre timmar så var alla valpar födda.

Spexa är en är en liten luring med en räv bakom bägge öronen, hon är rolig att träna med och är med på det mesta man hittar på. Än har vi inte startat på någon tävling än men det finns med i planeringen.

Isak är en stor kille och mammas pojke. En kille på sitt tionde år, pigg och alert, långa skogsturer är en riktig favorit. Vi tränar lite rally och nosework.


Det finns några pojkar som söker nya hem att flytta till
schapendoesvalp